LVI Plus.Агенція з працевлаштування за кордоном. — отзывы, информация

Можно доверять?

close 7
tick 20

"Працюючи з нами,вам не знадобляться інші партнери."

Комментарии

tick   Елена
  / 07.08.2019

Работала от даной фирмы все нормально. По началу когда приехали на работу в Польшу, то оказались не та той работе которую нам обещали, позвонили на фирму в Украину и все выяснилось работодатель к которому мы приехали просто взял нас туда куда было ему нужно.Нам Виктория обьяснила что когда приехали на работу требуйте то о чем договорились потому что была такая договореность что люди должны работать там куда они приехали а не там где хочется работодателю. Вообщем работа тяжелая но работать можно за неделю две привыкаешь и все ок. Люди порядошные.

tick   Марія
  / 01.07.2019

Вже три роки працюю від цієї фірми.рекомендую

tick   Вікторія
  / 26.01.2019

Дуже дякуємо.Залишайте відгуки,а ми будем намагатися,щоб поїздки на заробітки,проходили без жодних ускладень.Звертайтеся,завжди раді допомогти.

tick   Вікторія
  / 26.01.2019

Нова адреса нашого офісу від 01.02.2018 року м.Хмельницький вул.Шевченка 40 Телефони актуальні

tick   Галя
  / 26.01.2019

Фірму мені порекомендували знайомі,дуже їм вдячна. Тепер рекомендую іншим.Віднеслися до мене по людськи,документи зробили,на роботу завезли,роботу дали,я відпрацювала 5 місяців,вже приїхала додому.Збираюся їхати знов.Чесні та порядні люди

tick   Галина
  / 28.11.2018

Все добре,претензій немаю,зарплату вже 4 місяць отримую вчасно

tick   Света
  / 15.11.2018

По даной фирме могу сказать то что слышала от знакомых они так же как и Иван работали на курях,тяжело очень но заработали тоже хорошо.То можно сделать вывод с зарплатой не кидают.А вообще я не очень то доверяю таким форумам как этот,реальные отзывы там где коментарий может оставить реальный человек например зарегистрированый через фейсбук и ты можешь посмотреть кто это

tick   Іван
  / 08.11.2018

Я їздив від Вікторії на кури це було в минулому році чесно скажу перших дві неділі був ад поки не навчився і не привик і знаєте мені хотілось подзвонити і сказати що я по неї думаю вона казала що робота тяжка але заробиш нормально і я таки заробив.Скажу так якшо мені срочно треба будуть гроші я поїду знов туди саме,мене ніхто не обманув ні на копійку я розумію і людей які відправляють нас на роботу це тоже не легка робота я нікого не захищаю шо мені понравилось вони мені сказали нас цікавить щоб виплатили зарплату а робити треба кругом на сьоднішній день я дуже дякую даній фірмі бо як чую люди розказують в яких умовах живуть і грошей не бачать то я так думаю мені повезло всім успіхів

tick   Зинаида
  / 03.11.2018

Ездила от даной фирмы на работу,все хорошо,кроме долгого оформления на фирме в Польше как позже выяснилось,работодатель от которого мне сделали документы принципиально не хотел анулировать приглашение.К фирме никаких претензий не имею.По приезду меня заселили на жилье,все показали.Кто считает что вас кинули,то вы не знаете как это бывает не оговаривайте нормальных людей

tick   Оксана
  / 30.10.2018

Все супер

tick   Марина
  / 14.10.2018

По любому,якщо про людей пишуть погано то треба йти до них,бо вони роблять а пишуть погано ті хтоине може зробити так як вони

tick   Саша
  / 13.10.2018

Жесть я читаю і незнаю хто пише ці коменти,певнощо конкуренти. Я цю фірму знаю ще з 2014 року і ще не від одної людини реальної не чув нічого подібного навряд чи в Україні ще знайдеться фірма з більш чистою репутацією ніж ця і ніякого там такого відношення як пишуть нема.Може ви звикли коли до вас з пантами і розфуфираним офісом.Завжди все просто і понятно як в Європі,може ще десь є фірма з таким знаком та назвою.В інтернеті не раз бачив як використовують їхній логотип.Любите коли обіцяють золоті гори то до них не йдіть бо там такого нема.

close   Алексей
  / 28.09.2018

Обращение к клиенту шлак. Просто тупо забейте и не портье себе настроение перед выездом за границу. На рынке бабка с тобой лучше общается чем в етой конторке. Лицензия то у них есть и работаю вроде как легально но ето не для слабонервных. На нашем рынке когда что то покупаешь к тебе лучше отнесутся чем ети...

close   Андрей
  / 23.09.2018

У вас ужасное отношение к клиентам никому не саветою с ними связываться так Вы деньги секаномите и нервы сохранить

tick   Вікторія
  / 04.05.2018

Шановний „так званий Стас та Іван“,ви можете надати докази,або хоча б писати від свого імені.Люба інформація,яка пишеться від анонімної особи,викликає підозру на наклепи від недобросовісних конкурентів,тому що працевлаштування це є серйозний вид діяльності,в разі порушення будь-якого закону України про працевлаштування,несе за собою кримінальну відповідальність.Тому люба особа(клієнт)«СТАСІК І ІВАН»,вразі порушення їх прав,які мають на руках підписаний договір,згідно законодавства про працевлаштування,можуть звернутися до відповідних органів за захистом своїх прав.А не наводити наклепи від анонімної особи.Прошу анонімів Стасіка та Івана,опублікувати документи або докази,в інакшому випадку це являється наклепом.І любі коментарі та дописи у мережі інтернет,які не мають підтверджень являються розповсюдження неправдивої інформації,караються законом згідно законодавства.

close   Иван
  / 04.05.2018

Я униг был 2 недели назад услуги ужасно Стас верно написал

close   СТАС
  / 04.05.2018

Обслуживание ужасные когда вы попадаете в ихние руки то никто уже неуходит а только отних слышеш угрожение в сторону клиента только одно запрошение нужно ждать 6-9 месецев на польшу а деньги такие збивают что нигде такиг даже цен нету и запрошение делают липовое и дают договор на 5 страниц а там таким почерком написано мелким что невазможно прочитать от нагрузки глаз

close   Наталя
  / 28.04.2018

Більша половина слів не сходитися з реальністю.

tick   Вікторія
  / 29.01.2018

Пане Іване,надайте докази,або дані про вашу особу,тому що ми працюємо офіційно,на кожну людину,яка працювала від нашої фірми,маємо всі договора і відомості про отримані кошти за виконану працю,з підписами роботодавця і працівника.І можемо надати інформацію про житло де ви проживали і роботу,яку ви виконували,з свідками.Я з задоволеням викладу матеріали з приводу конкретної людини,з підтвердженням того,що робота нашої фірми була виконана якісно.А поки нема доказів,то це лише слова.

close   Иван
  / 22.01.2018

обицяют одне а вреальности зовсим друге

Форма контакта

Контактная информация

Телефоны:

+380985904397 +380665482167